PC ÇÖZÜMLERİ : YAHUDİ KASABI Adolf Hitler’in Atatürk Hayranlığı .!!!

95274d1391652679-adolf-hitler-ataturk-icin-ne-demis-adolf-hitler-sozleri-1.jpg

Adolf Hitlerin hayranlık beslediği devlet adamı ve askerler arasında Mustafa Kemal Atatürk de vardı. Hitler, Atatürke hediye ettiği zırhlı bir Mercedesle de gösterdiği bu hayranlığını çeşitli vesilelerle hep yinelemiştir. Versailles Anlaşmasını yırtarken, Sevri kastederek `Atatürkün 10 yıl önce yaptığını biz şimdi yapabiliyoruz deyişi ünlüdür.

Ancak, Hitlerin Türkiyede pek bilinmeyen bir kitabında da Atatürk hakkında söyledikleri çok dikkat çekici. `Hitlerin Sofra Sohbetleri adlı bu kitap, Alman devlet adamının II. Dünya Savaşı tüm hızıyla sürerken gizli karargahındaki akşam yemeklerinde yaptığı konuşmalardan oluşuyor. Kitapta, Adolf Hitler’in Atatürk’ten bahsettiği bir kaç çarpıcı başlık

İngilizce çevirinin 3. baskısında 223. sayfada şunu söylüyor:

`Arkasında ordusu olmayan bir kumandan uzun süre ayakta kalamaz. Atatürk de iktidarını Halk Partisi sayesinde güvenceye aldı. İtalyada da aynı şey geçerli. Eğer Antonescu bugün ortadan kaybolacak olsa, ordu içinde onun yerine talip olacaklar arasında korkunç bir mücadele başlar. Ama onun yerine geçecek kişiyi belirleyecek bir örgüt olsa, bu olmazdı.

Kitabın 607. sayfasında şunları söylüyor:

Bizim Amacımız Dünyayı Nazi Egemenliği Altına Almak Ama Ben Türkiye İle Hiç Bir Zaman Düşman Olmayacağım…yani, "Dünyada savaşmayacağım tek ülke Türkiye’dir." Adolf Hitler Atatürk Hakkında ( Mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir…)

"Benim ustam Il-Duce’dir, ama onun ustası da Mustafa Kemal’dir."

"Bütün enerjimi Atatürk’ten alıyorum.O’nun hayatı bizim feyizli ışığımızdır."

Mustafa Kemal’in ilk oğrencisi Mussolini,ikinci öğrencisi de benimdir.

Benzer sözleri ;

Yeni Turkiye’nin buyuk ve dahi yaratıcısı ki talihin terk ettigi ve kaderin cokuntuye ugrattıgı o zaman ki muttefiklerilerine kalkınmak için ilk muhtesem ornegi verdi.

(Adolf Hitler)

Mustafa Kemal,bir millet butun vasıtalarından mahrum edilse dahi kendini kurtarabilecek vasıtaları yaratabilecegini ispat eden adamdır.O’nun ilk ogrencisi Mussolini,ikinci ogrenciside benimdir.

(Adolf Hitler)

ÖZEL BÜRO NOTU :HİTLER BU SÖZLERİ SÖYLEDİ Mİ BİLEMİYORUZ AMA İSRAİL KONUSUNDA İKİ UZMAN DOSTUMUZ RAFAEL BEY VE MENTEŞ BEY UMARIZ CEVAP VERİRLER.

Etiketlendi:, , ,

Yorum bırakın